toplogo
techniek

Fotografie is maatwerk en voor elk project zijn visie en ervaring belangrijke elementen in het zoeken naar creatieve oplossingen. Uitgangspunt hierbij zijn uiteraard de wensen van de opdrachtgever. Iedere opdracht , elk nieuw project wordt met de opdrachtgever doorgesproken en scherp gecalculeerd.

Afhankelijk van de opdracht of het project, wordt bij de calculatie gerekend per uur, per dagdeel of per dag (Dit in verband met de korting op de uurprijs). Er wordt uitgegaan van een uurprijs van € 65,-- excl.BTW.

De totaalprijs voor de opdracht die uit de calculatie volgt is all-in; inclusief materiaal, bijkomende kosten, BTW en de rechten en gebruik van het fotowerk zoals deze van te voren duidelijk wordt overeengekomen.

360º panorama's worden geleverd in de hoogste resolutie, in FULLSCREEN kwaliteit, vergelijkbaar met de FULLSCREEN panorama's in deze website.
Een hele mooie toepassing in het presenteren van meerdere panorama's van dezelfde locatie of gebeurtenis, is de Virtuele Tour.

De kosten voor een 360º panorama zijn afhankelijk van het aantal panorama's die op dezelfde dag en locatie gefotografeerd kunnen worden.

Praktijkvoorbeeld:
Voor een Virtuele Tour op een website zijn meerdere panoramafoto's nodig. Als er op de locatie, op dezelfde dag, zes panorama's gefotografeerd kunnen worden, zal de prijs per panorama ongeveer € 125,-- excl. BTW bedragen.
Deze prijs is inclusief het fotograferen, het stitchen en optimaliseren van de panoramafoto.

Of het nu gaat om één of meerdere panorama's. Per opdracht wordt er altijd een calculatie gemaakt en een vaste prijs afgesproken. Als fotograaf ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van fotografen GKf en DuPho en hanteer de leveringsvoorwaarden volgens DuPho.*

* DuPho = Dutch Professional Photographers